dimecres, 30 de març del 2016

FORMACIÓ PER A USUARIS DE LA FÀBRICA DEL SOL


El dia 24 de febrer van venir unes quantes persones del programa de visites a horts urbans que desenvolupa La fàbrica del Sol per poder aprendre com funciona l'Smart Hort. Els alumnes que participem en el projecte, ens vam dividir en dos grups. Uns fèiem la presentació del projecte i els altres mostràvem els passos a seguir per muntar-lo i posar-lo en funcionament. Al principi de tot, els hi vam mostrar un power point explicant l'història de l'Smart Hort i desprès, vam pujar a la classe del Pre-PFI. Un cop allà, els hi vam poder mostrar com muntar-ho i com funcionava utilitzant una ràdio antiga com a dispositiu que emulava el funcionament de la bomba de reg.

Alumnes mostrant unes diapositives sobre l'Smart Hort, (Història, Materials, com vam començar a programar i quins premis hem guanyat).

 Fent la pràctica de l'Scratch per Arduino (S4A). Per fer possible la pràctica, en comptes d'utilitzar la bomba d'aigua, vam utilitzar un radio cassette.

Trobem que ha estat una experiència molt enriquidora i molt útil per ajudar-nos a treballar aspectes comunicatius. També ens ha suposat un esforç cooperatiu important, ja que tots treballàvem amb un objectiu comú.

Les persones que vam visitar l'escola van trobar el projecte molt interessant i van valorar molt positivament la nostra feina. 



Article publicat per: Pol  i Daniel 




1 comentari:

  1. molt interessant! quin munt de feina que aneu fent nois i noies! records a toots!

    Mònica

    ResponElimina